ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ

Απολαύστε μια ιδιωτική ξενάγηση στα διάσημα ιστορικά μνημεία αλλά και τα σημαντικά μέρη στην Αθήνα και ολόκληρη την Ελλάδα. Επιλέξτε ένα από τα πακέτα μας ή ζητήστε μας να διαμορφώσουμε μια πιο εξειδικευμένη ξενάγηση σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις. Οι έμπειροι οδηγοί μας θα σας συνοδεύσουν για να επισκεφτείτε όλα τα ιστορικά και σύγχρονα σημεία ενδιαφέροντος και θα φροντίσουν ώστε να αποκομίσετε μια αξέχαστη εμπειρία. Κατόπιν επιθυμίας σας μπορούμε να εξασφαλίσουμε την συνοδεία σας από επαγγελματία ξεναγό.

Επικοινωνήστε για προσφορά


transfers

Ξενάγηση Αθήνας (4 ώρες – 8 ώρες)

Γνωρίστε την ζωντανή ιστορία της πρωτεύουσας της Ελλάδας. Η ξενάγηση περιλαμβάνει την επίσκεψη στην Ακρόπολη και τα διάσημα μνημεία της, στην πλατεία Συντάγματος, την Βουλή και το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη για την παρακολούθηση της αλλαγής φρουράς. Επίσης γίνεται περιήγηση στην Ακαδημία, το Πανεπιστήμιο και την Εθνική Βιβλιοθήκη αλλά και επίσκεψη στο Ναό του Δία, την Αψίδα του Αδριανού και το Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Η ξενάγηση μπορεί να επεκταθεί για επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης καθώς και για περιήγηση στην Πλάκα.

Κόστος ξενάγησης 4 ωρών από: 120 ευρώ (1-3 άτομα), 180 ευρώ (4-8 άτομα).
Κόστος ξενάγησης 8 ωρών από: 240 ευρώ (1-3 άτομα), 320 ευρώ (4-8 άτομα).


Ξενάγηση στο Σούνιο (4 ώρες)

Απολαύστε την εκπληκτική παραθαλάσσια διαδρομή της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Κατά την ξενάγηση περνάμε αρχικά από τις παραλίες της Γλυφάδας, της Βούλας και της Βουλιαγμένης. Πραγματοποιούμε στάση στην Λίμνη Βουλιαγμένης και στη συνέχεια περνάμε από την Βάρκιζα και την Ανάβυσσο με τελικό προορισμό το Σούνιο και τον Ναό του Ποσειδώνα. Προτείνουμε η ξενάγηση να πραγματοποιηθεί το απόγευμα ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα στα νερά του Σαρωνικού.

Κόστος ξενάγησης από: 160 ευρώ (1-3 άτομα), 220 ευρώ (4-8 άτομα).

transfers

transfers

Ξενάγηση στην Αρχαία Κόρινθο (4 ώρες – 8 ώρες)

Γνωρίστε μια από τις πιο σημαντικές πόλεις της αρχαίας Ελλάδας. Κατά την ξενάγηση θα κινηθούμε δυτικά κατά μήκος του Σαρωνικού Κόλπου και θα σταματήσουμε αρχικά τον Ισθμό και την Διώρυγα της Κορίνθου με την εκπληκτική θέα. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την αρχαία πόλη της Κορίνθου και τους αρχαιολογικούς της χώρους. Η ξενάγηση μπορεί να επεκταθεί για επίσκεψη στα αξιοθέατα και τους χώρους αναψυχής στο Λουτράκι.

Κόστος ξενάγησης 4 ωρών από: 220 ευρώ (1-3 άτομα), 280 ευρώ (4-8 άτομα).
Κόστος ξενάγησης 8 ωρών από: 340 ευρώ (1-3 άτομα), 420 ευρώ (4-8 άτομα).


Ξενάγηση σε Μυκήνες – Επίδαυρο (4 ώρες – 8 ώρες)

Επισκεφτείτε μερικά από τα πιο διάσημα μνημεία της Πελοποννήσου. Κατά την ξενάγηση θα σταματήσουμε αρχικά τον Ισθμό και την Διώρυγα της Κορίνθου με την εκπληκτική θέα και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τις Μυκήνες όπου μπορείτε να δείτε μεταξύ άλλων την Πύλη των Λεόντων, τον βωμό του Αγαμέμνονα, το Παλάτι, και τα Κυκλώπεια Τείχη. Θα συνεχίσουμε με επίσκεψη στην Επίδαυρο και στο Αρχαίο Θέατρο με την εκπληκτική ακουστική.
Η ξενάγηση μπορεί να επεκταθεί και να επισκεφθούμε το Ναύπλιο, μια από τις πιο γραφικές πόλεις της Πελοποννήσου αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Εκτός από την περιπλάνηση στα σοκάκια της παλιάς πόλης μπορείτε να επισκεφτείτε το Μπούρτζι αλλά και το κάστρο του Παλαμηδίου.

Κόστος ξενάγησης 4 ωρών από: 280 ευρώ (1-3 άτομα), 340 ευρώ (4-8 άτομα).
Κόστος ξενάγησης 8 ωρών από: 400 ευρώ (1-3 άτομα), 460 ευρώ (4-8 άτομα).

transfers

transfers

Γύρος Πελοποννήσου (2 ημέρες)

Διήμερη περιήγηση στις ομορφιές της Πελοποννήσου. Την πρώτη μέρα ακολουθούμε το εκτεταμένο πρόγραμμα της ξενάγησης σε Μυκήνες, Επίδαυρο και Ναύπλιο και καταλήγουμε για διανυκτέρευση στην Ολυμπία, την καρδιά των Ολυμπιακών αγώνων. Την δεύτερη μέρα επισκεπτόμαστε τον αρχαιολογικό χώρο και το ιερό του Δία, το αρχαίο στάδιο και το μουσείο της Ολυμπίας.

Κόστος ξενάγησης από: 750 ευρώ (1-3 άτομα), 1000 ευρώ (4-8 άτομα),
(δεν περιλαμβάνει ξενοδοχείο).


Ξενάγηση στους Δελφούς (8 ώρες)

Οι Δελφοί θεωρούνταν από τους αρχαίους Έλληνες ως το κέντρο της γης και σήμερα είναι ένα από τα αναγνωρισμένα από την UNESCO μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς. Η ξενάγηση περιλαμβάνει την επίσκεψη στο ναό του Απόλλωνα, στην Κασταλία Πηγή και στο μουσείο όπου μεταξύ άλλων φιλοξενείται το άγαλμα του Ηνίοχου. Η επίσκεψη συνεχίζεται στο χωριό των Δελφών ή στην γραφική Αράχωβα για γεύμα και άλλες δραστηριότητες.

Κόστος ξενάγησης από: 450 ευρώ (1-3 άτομα), 600 ευρώ (4-8 άτομα)

transfers

transfers

Ξενάγηση στα Μετέωρα (2 ημέρες)

Η επίσκεψη σε μερικά από τα πιο γραφικά και ειδυλλιακά μέρη της κεντρικής Ελλάδας ξεκινά με την επίσκεψη στους Δελφούς ενώ στην συνέχεια διασχίζοντας τον Θεσσαλικό κάμπο κατευθυνόμαστε στην Καλαμπάκα για γεύμα και διανυκτέρευση. Την επόμενη μέρα επισκεπτόμαστε τα Μετέωρα και τα μοναστήρια που είναι χτισμένα επάνω στους επιβλητικούς γρανιτένιους βράχους. Κατά την επιστροφή μας θα επισκεφθούμε τις Θερμοπύλες, το μνημείο του Λεωνίδα και τα Καμένα Βούρλα.

Κόστος ξενάγησης από: 850 ευρώ (1-3 άτομα), 1200 ευρώ (4-8 άτομα),
(δεν περιλαμβάνει ξενοδοχείο).

Συναίνεση στην τήρηση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων

Ο χρήστης, επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα μας, εγγραφόμενος ως μέλος ή/και κάνοντας χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας, ρητώς αποδέχεται και συναινεί στην από την εταιρεία μας τήρηση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων του, που καταχωρούνται στην ιστοσελίδα μας.