Ποιοι Ειμαστε

Η RON – VIP Transfers είναι μια εξειδικευμένη υπηρεσία που προσφέρει η οικογενειακή επιχείρηση RON – Rent a car, η οποία είναι αδειοδοτημένη από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και δραστηριοποιείται στο χώρο των ενοικιάσεων επιβατικών αυτοκινήτων από το 1994. Η εταιρία μας βρίσκεται στην Αθήνα και εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα έχοντας σαν έδρα την Αττική.

Προσφέρουμε υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου με οδηγό, για την κάλυψη κάθε είδους επιβατικών μεταφορών, στοχεύοντας στην παροχή μιας απολαυστικής και ποιοτικής εμπειρίας κατά την διάρκεια των διακοπών ή των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.

Η φιλοσοφία μας εστιάζει στην βέλτιστη εξυπηρέτηση σας όχι απλώς σαν πελάτη αλλά σαν μέλος της οικογένειας μας. Για το λόγο αυτό όλες οι υπηρεσίες μας συνδυάζουν την μακρόχρονη εμπειρία και τον επαγγελματισμό με μια πιο προσωποποιημένη και φιλική προσέγγιση σε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Νικόλας Χαλιβελάκης

Επικοινωνηστε μαζι μου

Συναίνεση στην τήρηση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων

Ο χρήστης, επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα μας, εγγραφόμενος ως μέλος ή/και κάνοντας χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας, ρητώς αποδέχεται και συναινεί στην από την εταιρεία μας τήρηση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων του, που καταχωρούνται στην ιστοσελίδα μας.