ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Κάντε κράτηση για την μεταφορά σας από το αεροδρόμιο, το λιμάνι ή το ξενοδοχείο και απολαύστε μια ασφαλή, ξεκούραστη και ευχάριστη μετακίνηση προς κάθε προορισμό. Οι έμπειροι οδηγοί μας θα σας καλωσορίσουν κατά την άφιξη σας και θα εξασφαλίσουν πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα σε όλη τη διάρκεια της μετακίνησης σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να απολαύσετε κάθε λεπτό του ταξιδιού σας αποφεύγοντας την ταλαιπωρία και τις καθυστερήσεις για την εύρεση μεταφορικού μέσου. Επιπλέον γνωρίζετε εκ των προτέρων και την συνολικό κόστος των υπηρεσιών μας καθώς ενημερώνεστε για αυτό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κρατήσεων. Όλα τα αυτοκίνητα του στόλου μας είναι άψογα συντηρημένα και εφοδιασμένα με πλήρη εξοπλισμό για την άνεση σας. Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε την μεταφορά 1-8 επιβατών. Κάντε την κράτηση σας μέσω του αυτόματου συστήματος ή επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε εξειδικευμένη επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο
Εξυπηρετούμε μεταφορές από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προς κάθε προορισμό στην Ελλάδα. Ο οδηγός μας θα σας περιμένει στο χώρο αφίξεων κρατώντας μια ταμπέλα με το όνομα σας και θα σας συνοδεύσει στο αυτοκίνητο παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια για την άνεση και την διευκόλυνση σας.

Λιμάνι
Εξυπηρετούμε μεταφορές από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου καθώς και από όλες τις μαρίνες εντός Αττικής. Ενημερωνόμαστε από το σύστημα παρακολούθησης των ακτοπλοϊκών δρομολογίων ώστε ακόμα και εάν προκύψουν καθυστερήσεις ή προαφίξεις στο πλοίο σας ο οδηγός μας να σας περιμένει έγκαιρα στο σημείο αποβίβασης κρατώντας μια ταμπέλα με το όνομα σας.

Ξενοδοχείο
Εξυπηρετούμε μεταφορές από όλα τα ξενοδοχεία προς όλους τους προορισμούς στην Ελλάδα. Ο οδηγός μας θα σας περιμένει στο lobby του ξενοδοχείου και θα σας συνοδεύσει στο αυτοκίνητο παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια για την άνεση και την διευκόλυνση σας.

transfers


transfers

Συναίνεση στην τήρηση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων

Ο χρήστης, επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα μας, εγγραφόμενος ως μέλος ή/και κάνοντας χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας, ρητώς αποδέχεται και συναινεί στην από την εταιρεία μας τήρηση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων του, που καταχωρούνται στην ιστοσελίδα μας.